Zoeken
Agenda
Over ons
Assortiment
Webwinkel
Muziek
Studieboeken Opella
Contact

Over ons

Boekhandel Het Paard van TrojeBoekhandel Het Paard van Troje is een winkel met karakter. Wij combineren het gemak van internet en de persoonlijke aandacht van een echte boekhandel.  

In onze winkel vindt u boeken op het gebied van literatuur, pozie, spanning, fantasy, geschiedenis, theologie, management, psychologie, reisboeken, woordenboeken, spiritualiteit, kinderboeken, etcetera.
Daarnaast verkopen wij feitelijk vrijwel alles waar een kaft om zit. 

Over Theo & Julia Hofstede 

Boekhandel Het Paard van Troje is een onafhankelijke boekhandel, onder leiding van Theo & Julia Hofstede. Naast hun gezin met drie kinderen hebben ze boeken als grote liefde. Boeken verzamelen deden zij beiden al voor ze konden lezen. Ondertussen zitten ze al weer meer dan twintig jaar in het vak en nog altijd vinden zij het een sport om het juiste boek te vinden, desnoods met de meest vage omschrijvingen. 

Theo & Julia Hofstede 

Onze leveringstermijnen 

Vele actuele titels leveren wij direct uit voorraad. Als een boek niet op de plank staat, zorgen we dat het er snel komt. Wij zorgen er voor dat leverbare Nederlandstalige boeken binnen n twee werkdagen in huis zijn. Dat lukt bijna altijd. 

Besteld voor 17.00 uur, de volgende dag ligt het vanaf 13.00 uur klaar:
Maandag besteld - dinsdag in huis
Dinsdag besteld - woensdag in huis
Woensdag besteld - donderdag in huis
Donderdag besteld - vrijdag in huis
Vrijdag besteld - zaterdag in huis
Zaterdag besteld - dinsdag in huis 

Wilt u een bestelling thuisgestuurd krijgen, dan kan dat. Voor nieuwe boeken rekenen wij geen portokosten bij bestellingen boven de 25,-. Gratis thuisbezorgd dus! 

Actuele Engelstalige boeken hebben wij op de plank staan. Daarnaast importeren wij wat we niet hebben speciaal voor u. Onze afdeling Import regelt dat snel. In de regel binnen vijf werkdagen. 

Als u uw boek in de winkel af wilt halen, krijgt u van ons bericht zodra de bestelling binnen is.